L’Absolut masculí de Waterpolo del Club Natació Granollers tornarà a lluitar per l’ascens a 2a Divisió Nacional el cap de setmana del 2, 3 i 4 de maig. Després de l’èxit de l’any passat, el Club tornarà a acollir el Campionat d’Espanya de 3a Divisió Masculina – Zona A (Fases d’Ascens a 2a Divisió), en què els de Juanma González intentaran pujar de categoria.

Un total de 8 conjunts prendran part en aquestes Fases d’Ascens, en què es disputaran l’única plaça que està en joc i que els obrirà les portes a competir la temporada que ve a la 2a Divisió Nacional de Waterpolo.

Els de Granollers es van classificar per les Fases després d’esdevenir el tercer club català de la lliga de Tercera Divisió. Els granollerins disputaran les eliminatòries davant el Ciutat de Palma, el Montjuïc i el Mallorca. A banda, també participaran en la competició el Castelló, l’Stadium Casablanca, el Godella i l’Hospitalet.

Aquests són els equips de la Zona A, un dels tres grups a nivell estatal que es disputen una plaça a la nova categoria (altres seus: Sevilla i Irún), i només els guanyadors de cada un dels grups podran jugar la temporada que ve a Segona Divisió.

La competició donarà inici a les 16:00 hores del divendres 2 de maig. La jornada de dissabte 3 començarà a les 9:00 hores. I el diumenge 5, s’obrirà amb les semifinals a les 9:00 hores i les finals es disputaran a partir de les 15:00 hores. Per aquest motiu les piscines 1 i 2 del Club restaran tancades des de divendres a les 14:00 hores i fins diumenge.