L’Absolut de 1a Divisió Estatal del Club Natació Granollers ha aconseguit una important victòria aquest dissabte 15 de desembre a casa del WP Sevilla (6-8), rival directe a la taula classificatòria. Amb un molt bon inici de matx, amb un parcial de 0-4, van marcar diferències des del començament, els granollerins van ser capaços de mantenir un bon joc i actitud durant tot el partit.

Aquests tres punts són de vital importància, ja que permeten al Club, amb 11 punts i a setena posició, situar-se més a prop de la part alta de la classificació i desmarcar-se dels equips que li segueixen. Aquest dissabte 22 de desembre a les 16h, l’absolut disputarà la continuïtat d’aquesta bona ratxa a casa, amb al C.N. Molins de Rei, tercer amb 13 punts.

Pel què respecta a altres categories, l’Absolut B ha fallat davant el Badia (10-3), i l’absolut Femení ha estat aturat pel Martorell (13-8). Els Juvenils han estat vençuts pel CN Sant Feliu (4-10), però els Infantils A han marcat la diferència amb el GEiEG (17-2), com ho han fet els Infantils B davant l’Horta (21-6). Finalment, l’Aleví A ha estat vençut (10-1) per l’Atlètic Barceloneta.