Bon partit el disputat el passat dissabte 11 de gener a Madrid per part de l’equip absolut de 1a Divisió del Club Natació Granollers, que es va enfrontar a La Latina, equip que lidera la classificació. Malgrat haver començat amb dos gols de desavantatge degut a desajustos en el joc defensiu, l’equip de Pablo Quattrochio va ser capaç de mantenir el pols al líder durant la resta del partit, on la igualtat va ser la màxima del matx.

El resultat final, 11-9 amb el què l’equip granollerí manté la novena posició. Aquesta setmana, el CNG treballa per a ajustar alguns detall en defensa i poder assegurar-se els punta a casa, en el proper partit que els enfrontarà al Claret Askartza, en sisè lloc.

A les altres categories de la disciplina, l’absolut B es va fer amb l’empat a Banyoles (10-10), mentre l’equip Juvenil va ser vençut pel Sant Andreu (8-3). El Catalunya es va imposar a les fèmines del cadet (10-8) i el cadet masculí va aconseguir una victòria davant el Premià (7-9). L’Infantil B va guanyar al Mediterrani B (15-12), i l’Aleví B no va poder amb el Barcelona B (18-3).