L’absolut de 1a Divisió Estatal està testejant l’equip per a la propera temporada a la Copa Federació, competició on els clubs catalans que militen a qualsevol de les categories poden participar, després d’haver finalitzat la lliga regular. Entre els 7 equips participants, majoritàriament de 1a Divisió (però també de Divisió d’Honor i 2a Divisió estatals o 1a Divisió Catalana), el CN Granollers es troba classificat en 5è lloc, a falta de 2 partits.

Però per al CNG, l’important d’aquesta Copa no és la classificació en sí, sinó seguir les dinàmiques de partit, després de la finalització de la lliga al mes l’abril. A més a més, l’entrenador Pablo Quattrocchio aprofita per introduir noves tàctiques, així com donar minuts a jugadors juvenils i cadets, per a projectar-los al  primer equip de cara a la temporada vinent.

Avui dijous 7 de juny, a les 20:45h, el CN Granollers rebrà al CN Catalunya de Divisió d’Honor, tancant la Copa Federació el proper dijous 14 de juny amb el Poble Nou de 1a Catalana.