Bon partit de l’equip absolut del Club Natació Granollers a la piscina del CN Premià, en el partit disputat de la lliga de 1a Divisió Estatal que va tenir lloc el passat dissabte 19 de desembre. Màxima igualtat durant tot el matx que es va trencar en el darrer quart, cedint la victòria a l’equip local.

18-15. Aquest va ser el resultat final d’un partit en què el Granollers va estar controlant la major part del temps al seu rival, un os durs d’aquesta lliga. Es va arribar al descans amb un empat a 9, per afrontar un tercer quart que va permetre el Granollers avançar-se en el marcador amb un 12-13. A l’últim quart, però, el CNG va defallir. Va començar a notar la falta d’efectius a la banqueta i l’esforç realitzat durant tot el partit… i va deixar escapar el Premià, que va acabar per agafar les regnes del partit, rubricant la victòria a casa seva. No obstant això, l’equip de Tomas Bruder va fer un gran partit, amb un Joel Bertran sublim que va signar 6 gols.

Tot i que el CNG no ha pogut sumar aquesta jornada, es manté en segon lloc de la classificació, amb 10 punts, per sota del CN Rubí amb 15, i per davant de l’Horta amb 9, seguit del Brains amb 8 punts. Una zona alta ajustada, que pot fer ballar posicions al mínim error. El CNG, però, haurà d’esperar al 9 de gener de 2021 per a disputar la propera i última jornada de la primera volta, que l’enfrontarà a casa a l’Helios, en el partit aplaçat corresponent a la primera jornada.