Va tancar el 2021 amb victòria. I ha començat el 2022 amb victòria. Ambdós triomfs molt importants per a seguir en la lluita pels primers lloc de la classificació de 1a Divisió Estatal Absoluta I és que el passat dissabte 8 de gener, els homes de Tomàs Bruder van sumar tres nous punts a la piscina del Poble Nou, amb els que va escalar una posició a la taula, situant-se en quart lloc.

El CN Granollers va pressionar el rival des d’un bon començament, aconseguint neutralitzar el seu joc, tot arribant al descans amb un resultat de 5-10. A la represa, però, el Poble Nou va aprofitar el desajustos del Granollers per a reduir distàncies i inclús arribar a empatar el matx a 11. En un últim quart a caixa o faixa, els granollerins van treure garra i van fer-se de nou amb el comandament del partit, tancant-lo amb el 12-14 definitiu.

El CNG, que va acusar les baixes d’Alberto Peralta i Aleksandar Velkov, va aconseguir finalment la victòria davant el cuer de la lliga, i ja suma 15 punts, a només 1 punt del seu proper rival, el CN Caballa de Ceuta, tercer classificat. Partit que es jugarà dissabte 15 de gener a Granollers.

Poble Nou 12 – CN Granollers 14
Parcials: 1-4, 4-6, 6-1, 1-3
Gols: Pol Sánchez (3), Marc Vera (3), Gerard Troyano (3), Josep Colominas (2), Jan Ruiz (2), Carlos Riesco (1)