L’equip de 1a Divisió Estatal del Club Natació Granollers visita aquest dimecres 6 de febrer la piscina del CN Montjuïc amb la intenció donar el cop d’efecte necessari per a recuperar la confiança en el joc i situar-se, de nou, en la zona còmoda de la taula. I és que el desplegament defensiu i ofensiu a casa davant l’Horta, en el primer partit de la segona volta que va tenir lloc el passat dissabte 2 de febrer, no va convèncer, i els granollerins van perdre per 7 a 9, caient fins a la 9a posició de la classificació.

No va ser un bon partit per al CNG, que ja va rebre al primer quart amb un parcial de 1-3. No es va posar en pràctica el treball realitzat durant la setmana i això es va notar en l’efectivitat tant en defensa com en atac. Tot i que es va aconseguir incomodar en certs moments al rival, les presses per intentar solucionar el partit van acabar de sentenciar la derrota.

Els homes de Pablo Quattrocchio estan centrant, aquests dies, tots els esforços en replantejar el joc i afrontar amb garanties el partit a Montjuïc, rival que es troba en la penúltima posició de la classificació (11a).

Pel que fa a la resta de la jornada, tant el cadet com l’infantil B es van imposar contundentment al Catalunya, per 6-15 i 7-18, respectivament.

 

CN Granollers 7 – Horta 9
Parcials: 1-3 , 2-2, 1-2, 3-2
Golejadors: Raúl Loste (2), David Diaz (2), Diego Villar (1), Carles de la Cerda (1), Teo Soler (1).