Els joves talents de la natació artística masculina es van reunir al Club Natació Granollers, que va acollir una nova edició de les Jornades Tècniques de la Real Federación Española de Natación (RFEN) d’Esportistes Masculins, dins del Programa de Tecnificació, amb l’objectiu de donar formació específica als nois que practiquen aquesta modalitat esportiva, per al seu desenvolupament i perfeccionament. Amb la participació de 12 nens de diferents clubs de tot l’Estat, les Jornades (11 i 12 de desembre) van comptar amb el suport dels integrants del duet mixt de la selecció absoluta, entre quals es trobava Judith Calvo, nedadora del Club Natació Granollers.

Durant les Jornades -on Granollers va compartir seu amb Les Franqueses i Sabadell-, els participants van poder seguir entrenaments en aigua i en sec, amb l’oportunitat de millorar tècnicament de la mà de l’equip de la RFEN, dirigit per Anna Vega. A més a més, es va fer seguiment d’aquests nois, que van mostrar una gran evolució respecte l’any passat, que també van participar en les Jornades que es van celebrar íntegrament al CNG.

Una concentració que va ser tot un èxit i que obre una mirada masculina a un esport tradicionalment de noies. I una ferma aposta per la ‘sincro’ masculina també pel CNG, que va ser pioner en promoure aquest esport entre els nois des de fa més de 15 anys, fent créixer Pau Ribes, el referent actual, i que aquests dies va tornar al club que el va formar per a participar en aquestes sessions de la RFEN.