No poden començar millor la temporada. Dos membres del Club Natació Granollers, la nedadora Ariadna Pujadas i l’entrenador (i cap de la secció de natació) Jaume Relats, iniciaran la campanya amb una experiència molt enriquidora, després d’haver estat seleccionats per a participar al Campus de Tecnificació Aleví que organitza la Real Federación Española de Natación a Buitrago de Lozoya (Madrid), del 8 a l’11 de setembre.

Un Campus que té com a objectiu reforçar la formació tant de nedadors com d’entrenadors en el desenvolupament del talent esportiu en una fase sensible com és la categoria aleví; així com també detectar nedadors i nedadores amb projecció. Unes jornades, sens dubte, on podran extreure coses positives, i adaptar-les i aplicar-les en el dia a dia esportiu.

En aquest Campus només accedeixen els nedadors i nedadores més destacats del panorama estatal, després d’haver mostrat una major polivalència durant la temporada, i que endemés han estat al rànquing TOP40 de la Lliga Territorial Aleví. És el cas de Pujadas, que participarà en aquest Campus juntament amb 39 esportistes amb projecció; i el seu entrenador, que també ha estat convocat com a tècnic per rebre formació i col·laborar en les sessions del Campus, amb altres 14 entrenadors en la mateixa dinàmica que Relats.