La Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació (FCN) va reunir, el passat dissabte 16 de març al Club Natació Granollers, una trentena de nedadors i nedadores benjamins que van participar en una jornada tècnica i de treball progressiu. Una sessió en sec i en aigua, que es va desenvolupar a la piscina de 50 metres climatitzada, i que també va ser espai de trobada i d’intercanvi d’aspectes tècnics i de generació de sinèrgies entre els entrenadors de les entitats participants. 

En aquest entrenament conjunt de la Delegació del Vallès hi van prendre part quatre clubs vallesans: CN Cardedeu, CN Caldes, Europa (Sant Cugat) i CN Granollers. Uns entrenaments que organitza aquesta demarcació de la FCN i que es vénen repetint des de principi d’any, reunint nedadors de diferents categories. 

Es tracta de les primeres iniciatives de la Delegació del Vallès de la FCN, que presideix el president del Club Natació Granollers Eduard Escandell, i que ha estat molt ben rebuda pels 12 clubs de natació que conformen la Delegació (Vallès Oriental i Vallès Occidental): SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers.