La Federació Catalana de Natació ha posat en marxa aquesta temporada una nova competició de natació artística dirigida a la categoria de Copa Catalana 3. Es tracta de la Copa Catalunya Open, integrada per tres jornades, essent el Club Natació Granollers la seu de la primera cita que tindrà lloc el proper dissabte 2 de gener, a les 19h, a la piscina 3.

En aquesta primera jornada es disputaran els equips tècnics, amb la participació d’un total de 20 clubs, entre ells, el Club Natació Granollers. Els equips tècnics lluitaran per obtenir la màxima puntuació, que farà mitjana amb la següent jornada de Copa, que tindrà lloc al març a Reus, i on es competirà en equip lliure. L’última jornada, amb seu encara a confirmar, es realitzarà al juny, tancant la Copa amb els duets i solos.

Abans de donar pas a aquesta Copa Catalunya Open, al Club també se celebraran dues competicions prèvies: la tercera jornada de figures infantil, a les 9:15h a piscina 1, amb un total de 170 participants; i la tercera jornada de figures aleví, a les 16:15h a piscina 3, amb 140 nedadores.