Nova medalla de bronze per la gimnasta del Club Natació Granollers, Judith Pons, aconseguida a la 3a fase del campionat català de Base, en la categoria de Base 7P, que es va celebrar a Salt els dies 28 i 29 de maig. Va ser la gimnasta del CNG més destacada de la jornada, aconseguint, a més a més, la millor nota de la competició en barra i terra.

En la mateix categoria, meritòria 6a posició per a Rut Soler, que es va imposar en l’aparell de salt de poltre. Pel que fa a la categoria de Base 5M, Irene Flores també va assolir la 6a posició , amb segona millor nota de la competició en salt de poltre, mentre que la seva companya Ainara Giriecke va fer el 47è lloc. També va ser el torn de les gimnastes de Base 8, amb Mariona Masjuan classificant-se en 11a posició, Astrid Valls en 21a i Júlia Martín en 25a; amb un 6è lloc per equips.