Excel·lent debut de les nedadores d’artística infantils i alevins del Club Natació Granollers a la lliga de Figures, amb la primera jornada celebrada els dies 23 i 24 d’octubre al CN Sabadell. El CNG va liderar ambdues categories, aconseguint el primer lloc de les respectives classificacions per part de la infantil Aitana Navarro i l’aleví Sílvia Llorens.

A més a més, el Club va classificar 8 nedadores entre les 20 primeres de la taula. En categoria infantil, a banda de la 1a posició de Navarro, Carla Lorenzo va ser 4a, Saioa Nogales, 5a; Carla Roiz, 10a; Ona Soy, 11a; Erica Bosch, 12a; Jana Francisco, 16a; i Aina Baeza, 19a. Pel que fa a les alevins, per darrera del 1r lloc de Llorens es van classificar Alba Verdaguer, 4a; Irene Carrillo, 6a; Sara Cortes, 11a; Martina Ansó, 12a; Emma Sobrino, 15a; Xenia Villagrasa, 16a; i Mariona Navas, 17a.

Molts bons resultats per començar la temporada, on ja es va poder veure en aquesta primera jornada, una gran evolució tècnica dels grups, que anima a seguir treballant en aquesta línia.