El Club Natació Granollers va rebre amb honors, dijous 2 de setembre, la nedadora d’artística olímpica Abril Conesa. Després de tornar de Tòquio amb diploma olímpic en la modalitat d’equip, el CNG va homenatjar la nedadora del Club que escriu un nou capítol en la història del Club en classificar-se en 7è lloc als JJOO de Tòquio 2020, convertint-se en la segona nedadora d’artística de l’entitat en participar en unes olimpíades. Un acte que va estar presidit pel president del Club, Eduard Escandell, amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d’esports, Álvaro Ferrer.

“Ha estat la millor experiència de la meva vida” va dir Conesa, afegint que “ha estat un somni comú i una il·lusió comuna”. I és que, a banda de l’Ona Carbonell, han estat els primers JJOO per a la resta de l’equip, pel què “ens emportem el millor record i l’empenta de seguir sumant i creixent com a esportistes”. A més a més, per la pandèmia “han estat un jocs molt esperats i especials, que no tothom podrà dir que ha viscut; certament la preparació ha estat complicada per aquest motiu, però ens hem sabut adaptar de la millor manera, demostrant ara que ens podem adaptar a qualsevol situació”.

Com a referent del Club, Escandell va exaltar Conesa com a “exemple de treball, lluita constant i superació” i Mayoral va animar a totes les nedadores a seguir l’estela de la nova nedadora olímpica del Club, que compta amb un destacat palmarès en el món de la ‘sincro’. L’acte també va estar carregat de moments emotius, com quan Conesa va agrair la seva família, per ser tot un puntual per a ella i per tot el suport i recolzament durant tota la seva trajectòria. També es va fusionar en una abraçada amb laa qui va ser la seva primera entrendora al Club, Muriel Escalé, i va respondre les simpàtiques preguntes de l’equip aleví, que miraven amb admiració la que és la seva esportista referent al Club.

“Quan vinc a casa sempre em sento estimada; sempre, venir em fa molta il·lusió, veure la gent com creix, com moltes companyes meves ara són entrenadores. Per mi, el club ho ha estat tot, ha estat casa meva, és on he crescut i on creat les amistats més fortes que tinc”, va dir emocionada Conesa, a la què se li va fer lliurament d’un ram de flors i d’una polsera gravada amb dues dates significatives per a ella: el 2011, any en què es va incorporar al Club; i 2021, any de la consecució del seu somni, la participació als JJOO.