L’Ajuntament de Granollers ha dut a terme una recepció institucional al nedador infantil, Albert Escrits i les integrants de l’equip aleví i els dos infantils de Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers pels èxits assolits en els campionats d’Espanya disputats aquest 2014.

El nedador Albert Escrits ha rebut aquest reconeixement després de proclamar-se campió d’Espanya en 1.500 metres lliures en el Campionat d’Espanya Infantil i Júnior que va disputar-se del 27 de febrer al 2 de març a Pontevedra.

Per la seva banda, les sincronistes alevins i infantils del Club van banyar en or al Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern que l’entitat va organitzar amb èxit a la Piscina Sant Jordi els passats 14 i 15 de març. En ambdues categories, les nedadores granollerines es van proclamar campiones d’Espanya gràcies a les excel•lents actuacions que van dur a terme tant en rutina combinada com en figures.

L’acte va celebrar-se aquest dimecres al consistori vallesà i l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, va entregar als esportistes una litografia com a mostra d’agraïment per la feina feta. També van ser-hi presents el regidor d’Esports, Pere Garcia, el president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas i els responsables de les seccions de Sincronitzada i Natació del Club, Amalia Vega i Joan Serra, entre d’altres membres de l’entitat.