Objectiu assolit amb èxit. I és que totes les participants del Campus d’Estiu de Natació Artística del Club Natació Granollers han superat les proves de nivell realitzades per la Real Federación Española de Natación (RFEN), essent aptes per a poder participar en competicions estatals. Tot després de preparar-se per a afrontar-les al Campus que del 22 al 27 de juliol va organitzar al CNG, referent en el món de la natació artística.

Dirigit per tècniques del CNG, al Campus hi van participar una vintena de nedadores tant del Club com també procedents de Bilbao i Madrid, que buscaven fer un treball enfocat a superar els nivells de la RFEN. Un stage que va combinar entrenaments de tècnica i rutina, amb natació, gimnàstica, ballet… a més a més de realitzar tallers i sortides amb dinàmiques de cohesió de grup. Durant la setmana també va rebre la col·laboració d’Abril Conesa, nedadora del Club amb la selecció espanyola absoluta, així com de Quima Gratacós, membre de l’staff tècnic de la selecció, que van compartir sessió amb les nedadores del Campus.

A més a més, el Campus també va rebre una nedadora holandesa, que va confiar en el CNG per a preparar-se pel Campionat del Món Infantil.