Bona actuació dels sis representants del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior que va tenir lloc del 24 al 28 de març a Sabadell. Entre els nedadors granollerins, Estel Xuan Galo va brillar amb la seva actuació als 1.500 lliures, que li va permetre endur-se la medalla de bronze estatal en categoria júnior, i classificar-se en 9a posició del rànquing absolut. A més a més, en nedar la prova amb un temps de 17:14.30 es va assegurar la marca de referència per al Campionat d’Europa Júnior d’Aigües Obertes.

Galo també va fer marca de referència per a l’Europeu als 800 lliures, amb un temps de 9:02.16 que la va classificar 11a en categoria absoluta. L’últim criteri que haurà de superar per a obtenir el passi definitiu al Campionat d’Europa serà al campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’estiu, que tindrà lloc al juny, on haurà de nedar en primeres posicions.

De la competició en destaquen també les finals de Galo als 200 papallona en categoria júnior, però també les finals B absolutes d’Hèctor Morales als 200 estils i de Palmira Chaparro als 100 lliures. Bon rendiment també per a la resta de nedadors granollerins Gorka Aguilera, Alba Garcia i Núria Vera, que van fer una gran feina en les proves on van competir.