Un total de 22 finals van aconseguir els nedadors del Club Natació Granollers al Trofeu Alejandro López, etapa del Circuit Català que va tenir lloc els dies 15 i 16 febrer a la piscina del Sant Andreu. Una cita de categoria absoluta i amb molt nivell, on també hi va participar la selecció espanyola absoluta.

“Molt bona actuació dels nostres nedadors com a grup però també a nivell individual on s’han aconseguit 22 finals, i tot i no ser una competició objectiu i estar en un moment d’alta càrrega d’entrenament, s’han assolit 7 millors marques personals”, valora l’entrenador Joan Serra.

Cal destacar destacar les posicions de final A de Lluis Escrits (4rt als 800 lliures), Hector Morales  (6è als 400 estils i 8è als 800 lliures), Palmira Chaparro (7a als 800 lliures) i Alba García (7a als 50 esquena). La resta de finalistes van ser Gorka Aguilera, Mariona Bosch, Marcel Vigara, Ona Jerez i també Arnau Colomer i Cristian Cid, que no van poder nedar a la tarda per malaltia. Pel que fa a les millors marques personals, Lluis Escrits les va assolir als 400 i 800m lliures; Hector Morales als 400 estils, i 200 i 800 lliures; Gorka Aguilera als 200 papallona, i Marcel Vigara als 50 esquena.

Uns resultats constaten la gran feina feta el passat Nadal i les últimes setmanes a Font Romeu per part de Lluís Escrits amb la Federació catalana, a Sierra Nevada amb el CNG per Palmira Chaparro, Alba Garcia, Estel Xuan Galo, Hector Morales i Arnau Colomer) i al Club la resta del grup, que permet encarar la part final d’aquest període amb molt optimisme.