Els infantils del Club Natació Granollers s’han alçat com a cinquè millor equip català de la temporada 2018-19, després de disputar el Campionat de Catalunya Infantil, celebrat els dies 8 i 9 de juny al CN Sant Feliu, amb la participació dels 12 primers equips classificats de la Lliga Catalana.

El CNG, que va quedar 9è de la Lliga (1r del grup del 9-16 a la 2a fase), va disputar el Català infantil, aconseguint una meritòria cinquena posició, després de guanyar al CN Terrassa a vuitens de final per 7-8 i de perdre a quarts per 7-4 davant l’Atlètic Barceloneta, equip que finalment va aixecar el títol de campió de Catalunya.

Aquest cap de setmana, és el torn dels equips cadets, que disputaran el Campionat de Catalunya femení a la piscina de l’Atlètic Barceloneta, i el Català masculí al CN Barcelona.