Els gimnastes del Club Natació Granollers van marcar un alt nivell a la represa de la competició presencial que va arribar el passat cap de setmana, 29 i 30 de maig, amb la segona fase de Copa Catalunya que va tenir lloc a Terrassa. Grans resultats en aquesta segona cita de la temporada, en la que van poder tornar a sentir sensacions, aconseguint fins a 8 podis, endemés de destacades posicions assolides en totes i cada una de les categories disputades.

Les medalles d’or van venir de la mà d’Eduard Serrano al nivell 3 de la màxima categoria, Via Olímpica, i d’Alek Caritg en Promoció 4. Tres plates pels gimnastes de Base 1 Hugo Àvila, de Base 4 Unai Fernández i Alejandro Garcia, en Base 6. I bronze per Valentí Noguera en Base 3.

Van tancar el botí, l’or de l’equip de Promoció 4, integrat per Alek Caritg, Albert Boixaderas (7è en individual), Pau Castellà (9è) i Pablo Espada (11è); i la plata de l’equip de Base 6 amb Alejandro Garcia, Abel Samper (6è) i Gabriel Samper (7è).

Cal destacar, a més a més, les classificacions de Mel González, 9è a Base 2; la 4a posició de Marc Armengol i la 22a de Biel Tanya a Promoció 3; així com la 5a de Biel Soto i la 9a de Breixo Garzón a Promoció 1.