El Club Natació Granollers va sumar un total de 22 de medalles al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina, que va tenir lloc del 9 al 15 de juliol a Guadalajara. Una molt bona participació dels gimnastes d’ambdues categories, destacant l’actuació masculina de l’equip N4, que es va alçar campió d’Espanya; Aitor Rama, com a subcampió d’Espanya N4, i Eduard Méndez, bronze a la general N9.

El gimnasta Aitor Rama va aconseguir el subtítol estatal en categoria N4, després d’un gran paper al llarg de tota la competició, on a més a més va aconseguir proclamar-se, per aparells, subcampió en salt i barra, i penjar-se el bronze en anelles. En la mateixa categoria, Max Pedrola, que va ser 14è de la general, va fer-se amb l’or en barra i terra; i Alejandro González es va classificar en 15è lloc en la general. Els tres gimnastes van aconseguir proclamar-se campions d’Espanya per equips. A la màxima categoria masculina on el Club hi va tenir representació, al N9, Eduard Méndez va fer-se amb el bronze d’Espanya després de classificar-se en tercer lloc a la general, i aconseguir l’or per la seva actuació en arcs i la plata en barra fixa.

Les medalles per aparells també van arribar a una de les màximes categories de Via Olímpica, N9, on Berta Pujadas, que va classificar en 5è lloc de la general, es va proclamar campiona d’Espanya en barra d’equilibri. En Promoció, categoria P1, Eduard Serrano, 8è de la general, es va alçar com a campió d’Espanya en terra i arcs; Valentí Noguera, 4t a la general, va ser subcampió en terra i bronze en anelles; Marc Armengol, 6è de la general,  va penjar-se el bronze en arcs; Kirian Mesas, el bronze en salt i va ser 15è a la general. En P3, Javier López (10è a la general), va fer-se amb el bronze en anelles; i en P4, David Cerdan (9è a la general), va ser subcampió en salt. Pel que fa als Nivells, en N2, Ton Remolà es va proclamar campió d’Espanya a les paral·leles i va fer-se amb la 5a posició de la general, i Unai Fernández, bronze en terra i 15è de la general; i en N3, Joel Fernández, va ser campió en salt i 13è de la general.

Destacar, per altra banda, en la màxima categoria femenina de Via Olímpica, N10, el 17è lloc de la general de Lluna Casanova; la 5a posició d’Ainara Martínez al N5 i la 13a d’Helena Lucas al N6. Tanmateix, el 15è lloc d’Abel Samper al N3; la 4a posició de Pau Vila al P2; la 14a de Biel Tanya i la 19a de Pep Masjuan a P1; i la 19a de Llorenç Roig al P4. Pel que fa a la categoria de Base, destacar Mariona Masjuan que va aconseguir el 7è lloc a B4, Helena Ruiz pel seu 12è lloc a B7, i Joana Sarrate que va fer la 14a posició a B6.