Gran actuació dels gimnastes del Club Natació Granollers a la 3a Fase del Català de Promoció i Nivells, el 2 de juny a Salt, on van deixar empremta en tenir representació pràcticament a cada una de les categories on hi va participar. El balanç final, 12 podis on els granollerins es van enfilar per a recollir 3 medalles d’or, 6 de plata i 3 de bronze.

En màxima categoria de Nivells, al N9, Eduard Méndez va fer una meritòria tercera posició, tot i només poder participar en dos dels aparells: a barra on va aconseguir la nota més alta de la competició, i a les anelles on va fer la segona millor puntuació de la categoria. Al N4, or per Aitor Rama, amb la millor nota de la categoria a poltre, salt i barra. Plata per Abel Samper al N3, on es va imposar en anelles i barra. I al N2, bronze per Unai Fernández, amb  millor puntuació a terra.

En categoria de Promoció, Eduard Serra i Biel Tanya van compatir podi a P1, segon i tercer, respectivament. Pau Vila, a P2, va aconseguir la plata, després de la seva actuació on va despuntar en poltre amb arcs.

Per equips, or per P1 (Eduard Serrano, Marc Armengol, Valentí Noguera, Pep Masjuan i Kirian Mesas) i per N4 (Aitor Rama, Alejandro González i Max Pedrola); i triple plata per P2 (Pau Vila, Oriol Guerrero, Albert Boixedera i Pol Vicens), N2 (Unai Fernández, Ton Remola i Ovidiu Damian Hulea) i N3 (Abel Samper, Joel Fernández i Gabriel Samper).