L’equip cadet del Club Natació Granollers va disputar del 15 al 17 de juny el Torneig Marea Verda de Montjuïc, una competició on hi van participar 16 equips, que van tancar d’aquesta manera la temporada 2017-18. I El Club ho va fer amb una cinquena posició en aquest Torneig que arriba a la seva tercera edició.

Va ser en el matx davant el CN Rubí, als vuitens de final, que el CNG va perdre l’opció de lluitar per les medalles i només poder aspirar pel 5è lloc, posició que va aconseguir després de guanyar les semifinals i la final per a assolir aquest lloc en la classificació del Torneig.

Des de l’equip tècnic es valora molt positivament la progressió que ha tingut aquest equip cadet a nivell de competició durant la temporada, fruit del compromís diari, esforç i sacrifici, que de seguir així, les properes campanyes es començaran a veure uns grans resultats. Abans d’encarar el nou any esportiu, però, els cadets realitzaran un stage de final de temporada a Croàcia, de l’1 al 7 d’agost.