Arrenca la competició de waterpolo base referent a nivell estatal, amb el primer torneig a Lloret de Mar de la WP Kids Tour, que ha tingut lloc del 16 al 18 de setembre. Una cita ineludible per al Club Natació Granollers, que ha participat amb quatre equips, aconseguint el bronze aleví.

Després de disputar amb nota la fase de grups, l’equip aleví va aconseguir vèncer el Girosona per 4 gols a 2, el que li va permetre assolir la tercera posició de la primera etapa d’aquesta reconeguda competició. Per la seva banda, cadets i juvenils van classificar-se en quart lloc, mentre que els infantils van acabar en 8è lloc.

Gran torneig dels equips del CNG en aquesta competició de categories, que ha servit per a començar a rodar de cara a aquesta temporada.