Els nedadors alevins del Club Natació Granollers van aconseguir el trofeu al cinquè club de natació de Catalunya, després de disputar el Campionat de Catalunya Aleví que va tenir lloc del 28 al 30 de juny a la piscina de Can Llong del CN Sabadell. Una competició on el CNG va fer un gran paper, ocupant una meritòria cinquena posició per sota del CN Sabadell, CN Sant Andreu, CN Atlètic-Barceloneta i CN Mataró, i per davant del CE Mediterrani, el CN Tàrrega i el CN Terrassa, els vuit que es van fer un lloc al podi d’entre total de 72 clubs participants.

El nedador més destacat del CNG va ser Abel Granero, que, a nivell individual, es va proclamar campió de Catalunya als 200 papallona i subcampió als 100 papallona. Granero va pujar, tanmateix, al podi dels tres relleus on el Club va aconseguir medalla. D’aquesta manera, el 4×100 estils de Jofre Mataró, Eros Saldaña, Abel Granero i Eduard Segura, es va alçar amb el títol català; els mateixos nedadors es van fer amb la medalla de bronze pel 4 x 100 lliures; així com també es va sumar al medaller un bronze pel 4 x 200 lliures mixt d’Adriana Mejias, Martina Mosquera, Eduard Segura i Abel Granero.