Des d’avui 21 a la tarda fins al 23 de desembre, els equips absoluts femení i masculí del Club Natació Granollers tenen una cita important a la Copa d’Espanya de Clubs, on ambdós equips lluitaran per mantenir les respectives categories, el femení a la 1a Divisió, i el masculí, la 2a Divisió.

L’absolut femení ja està a Gijón, on tornarà a disputar la 1a Divisió, després de què la temporada passada aconseguís classificar-se en tercer lloc, amb el que es van assegurar la categoria. Aquest any, repeteix a la 1a Divisió amb l’objectiu de mantenir-la.

Per la seva banda, l’equip masculí desplaçat ja a Castelló, disputarà la 2a Divisió de la Copa d’Espanya de Clubs, en el que serà la seva segona participació després d’haver fet història l’any passat, en classificar-se per primera vegada. L’actuació dels nedadors en el debut de Copa va ser molt positiva, classificant-se en 14è lloc. No obstant, aquesta posició no els va permetre mantenir la categoria, pel que van haver de tornar a realitzar la preinscripció a la Real Federación Española de Natación que, per puntuació obtinguda segons mèrits, van aconseguir novament el passi a la categoria. Concedida, doncs, la 2a Divisió, la tornaran a afrontar, aquesta vegada, reforçats com a equip i amb la intenció de quedar-s’hi.