El CNG Campus d’Estiu del Club Natació Granollers és un dels millors llocs on els infants poden gaudir de les vacances d’estiu, mentre aprenen i milloren les seves habilitats esportives i aquàtiques amb diversió.

Comencem la darrera setmana de juny, coincidint amb les vacances escolars, seguint amb tot el mes de juliol i agost. El mes de juliol és el mes on podem organitzar més grups per edats i gaudir de les activitats segons etapes maduratives dels infants. Juntament amb el mes de juny oferirem opcions de dinars i tardes, per tant, tindrem diversió de les 8 h del matí a les 17 h de la tarda. Durant el mes d’agost i primers dies de setembre, oferirem matins de 8 h a les 13 h en un ambient molt més tranquil que al juliol i on la confecció dels grups tenen més diversitat d’edats i s’han d’adaptar les activitats al nombre de participants.

El Campus ofereix una gran varietat d’activitats, a més del curset de natació diari, des de psicomotricitat, jocs populars, jocs amb musica amb els més petits, a esports individuals, de grup o jocs on s’introdueixen normatives i una progressió de dificultat, aquests últims a grups on els infants ja tenen una edat i podem fer activitats, com futbol, bàsquet, voleibol, atletisme o curses d’orientació i pistes.

Els nens i nenes són guiats per monitors professionals amb molta experiència en la docència esportiva infantil. L’objectiu dels monitors és ensenyar amb diversió i els infants gaudeixin de les activitats amb total seguretat. Les classes de natació diàries, són un intensiu per aprendre les diferents habilitats aquàtiques, però sempre d’una manera lúdica i didàctica.

L’intensiu de natació el fem a la piscina interior, però podem sortir i fer bany lúdic a les piscines exteriors, anar a les pistes d’atletisme, al Gimnàs d’artística o les diferents sales de la instal·lació. Les instal·lacions ens permeten estar en un entorn on gaudir plenament estan segurs i controlats en tot moment pels seus monitors.

En resum, el Campus Esportiu Infantil del Club Natació Granollers és una experiència única per als nens i nenes. És un lloc on poden aprendre i millorar les seves habilitats esportives, fer nous amics i passar l’estiu gaudint de les activitats i de l’aigua.

Us animeu?