L’oferta d’estiu al Club Natació Granollers s’amplia amb un nou Campus específic de waterpolo, que en la seva primera edició es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol, dirigit a nens i nenes de 7 a 13 anys. Un stage de 15 dies dissenyat per a potenciar el rendiment de cada esportista, treballant tant qüestions tècniques com tàctiques.

A banda de la tècnica i la tàctica, diàriament al Campus d’Estiu es combinarà la natació específica de waterpolo i sessions en gimnàs, s’introduiran a través de l’esmorzar i el dinar els valors de l’alimentació esportiva, es potenciarà la llengua anglesa amb sessions de teoria del waterpolo… a més a més es preveu la visita de jugadors internacionals i sortides productives fora del Club, com a la platja per a entrenar al mar i a la sorra, i a un parc d’aventures com a activitat més lúdica.

L’horari del Campus és de 9h a 16:45h, i l’esmorzar i el dinar estan inclosos. Les inscripcions estan obertes i pels esportistes del Club que hi vulguin participaran tindran preu especial.

HORARI

9.00h Natació específica de waterpolo
10.15h Esmorzar
11.00h Anglès / Teoria WP
12.00h Gimnàs / Específic WP
13.30h Dinar
14.30h Temps de lleure
15.00h Tècnica/Tàctica Waterpolo
16.45h Finalització de la jornada

PREU

PREU D’ESPORTISTA WATERPOLO CNG 190€
PREU NO ESPORTISTA WATERPOLO 240€

Inscriu-te a https://www.cngranollers.org/campus-estiu-de-waterpolo/

Més informació: waterpolo@cngranollers.org