Primera capbussada a l’esport del waterpolo pels tretze participant que van participar a la Waterpolo Fest que va tenir lloc el passat dissabte 3 d’octubre al Club Natació Granollers. Un esport que va enganxar la canalla, que es van quedar amb ganes de més, i que, per aquest motiu, aquesta setmana repetiran experiència en entrenaments propis de la secció esportiva.

I és que a través de jocs, circuits i activitats lúdico-esportives al voltant de l’esport del waterpolo, els nens d’entre 6 i 9 anys van fer una incursió a aquest esport d’equip que combina la natació amb el domini de la pilota i la tàctica. I amb una preparació prèvia en sec i amb jocs i activitats a l’aigua ja amb porteries, els participants van poder experimentar el waterpolo en primera persona i de la mà dels professionals d’aquest esport federat de l’entitat.

Tot un èxit de jornada, que es va celebrar a la piscina exterior climatitzada amb totes les mesures i protocols sanitaris del moment, on els participants van passar una molt bona estona practicant esport, mentre coneixien una nova modalitat com és el waterpolo. Una Waterpolo Fest que va rebre el suport de Turbo -marca referent en el món dels esports aquàtics- i de BonpreuEsclat Granollers -Carrer de Roma-, que va col·laborar amb un refrigeri per a tots els participants.