El waterpolista juvenil del Club Natació Granollers, Agustí Pericas, ha estat escollit com a millor esportista, en categoria promesa, de Granollers, en el transcurs de la Festa de l’Esport que va tenir lloc dijous 12 de març a la Sala Tarafa de Granollers. Pericas va rebre el guardó per haver-se proclamat subcampió del Món Juvenil amb la selecció espanyola i haver aconseguit l’ascens a 2a Divisió Nacional amb l’equip absolut del Club Natació Granollers.

També van recollir el guardó com a finalistes, els dos nominats, esportistes també del Club Natació Granollers: el gimnasta Oriol Salguero, campió d’Espanya individual, en arcs i barra fixa, subcampió en terra i anelles i bronze en salt; amb la selecció espanyola, campió del Torneig Internacional d’Anadia (Portugal). I el nedador Albert Escrits, subcampió als 1.500 lliures i bronze a la Copa Comen; bronze a l’Open Internacional Swimming Match (Rússia); dues vegades campió d’Espanya en 1.500 i 400 lliures; campió d’Espanya per Comunitats; rècord de Catalunya en 400 i 1.500 lliures; campió de Catalunya de Fons Indoor als 2.000 lliures; bronze als 200 lliures del Campionat de Catalunya.

El Club, però havia aconseguit tres nominats més. En categoria promesa femenina, obtaven al guardó la gimnasta Berta Pujadas, campiona d’Espanya en salt de poltre i subcampiona en paral·leles asimètriques; campiona de Catalunya i de la Copa Catalana. I la nedadora Carla Seco, campiona d’Espanya en 100 esquena; campiona d’Espanya per Comunitats; dues vegades 3a en 4×100 estils al Campionat d’Espanya Infantil; 3a amb l’equip absolut a la Copa d’Espanya de Clubs de 1a Divisió; rècord de Catalunya de 14 anys als 50 esquena; doble campiona de Catalunya als 100 i 200 esquena; subcampiona de Catalunya als 50 lliures i als 4×100 estils; i bronze als 200 lliures del Campionat de Catalunya. Finalment, la guanyadora va ser Samantha McClellan, campiona de la Lliga Catalunya i subcampiona de la Copa d’Espanya, amb dos triomfs al Trofeu Borrufa, i en categoria sub-16, al Fast Skier Junior Alpine Scholarship Fund.

Per a categoria de sènior femenina, va estar nominada la sincronista internacional Cristina Salvador, campiona en highlight i tercera en equip i combo de la World Trophy; subcampiona d’Europa en Combo i bronze en equip; subcampiona en duet a l’Open de Canada; i campiona en equip i combo al España Sincro-Trofeo Infantas de España. La millor esportista de Granollers va ser Judith Vizuete, del KH-7 BM Granollers, campió d’Espanya de Divisió d’Honor Plata aconseguint l’ascens i campiona de la Supercopa de Catalunya, a més a més de ser internacional júnior i membre de la selecció catalana absoluta.

Cap nominat en categoria sènior masculina, guardó que va anar a parar a mans de Santi Serratacó, capità de l’equip de Copa Catalunya del Club Bàsquet Granollers, escollit en l’All Star, liderant el rànquing d’anotacions i valoració de la categoria.

Agustí Pericas, millor espotista promesa de Granollers

Agustí Pericas, millor espotista promesa de Granollers, amb els nominats del Club, Oriol Salguero i Albert Escrits.

Els nominats del Club Natació Granollers a la Festa de l'Esport, amb els seus familiars.

Els nominats del Club Natació Granollers a la Festa de l'Esport, amb els seus familiars.