L’exwaterpolista del Club Natació Granollers, convertit en tot un referent per l’entitat en ser el primer jugador internacional granollerí, Agustí Pericas, segueix amb la seva projecció ascendent com a esportista, en haver estat convocat amb la selecció espanyola absoluta, per a disputar el partit de Lliga Mundial FINA que s’ha disputat avui dimarts 11 de febrer davant Montenegro.

Pericas, format pel Club Natació Granollers, va deixar les files del CNG essent juvenil al 2015, fitxant per l’equip absolut del CN Terrassa de Divisió d’Honor (màxima categoria del waterpolo estatal), on encara milita. Un jugador amb una excel·lent trajectòria i que continua fent història en formar, ara, part de la selecció espanyola absoluta.

Al CNG, Pericas va ser el primer waterpolista internacional del Club, després de participar al Campionat del Món Juvenil, on a més a més va fer-se amb el subtítol del món. El mateix any que, jugant amb l’equip absolut del CNG, va contribuir a l’ascens històric a 2a Divisió. Un any, a més a més, que va rebre el guardó al millor esportista, en categoria promesa, de Granollers.

Sens dubte, un jugador que en aquell moment prometia i que segueix prometent. Un jugador del que el Club Natació Granollers se sent molt orgullós d’haver-lo format, ajuda’t a fer-lo créixer i veure la projecció i els èxits que està aconseguint en la seva trajectòria esportiva.