El Campus d’Estiu del Club Natació Granollers arriba ja a la seva 17a edició, celebrant-se del 23 de juny al 10 de setembre, coincidint amb les vacances escolars. Un casal, per a nens i nenes d’entre 3 i 11 anys, en el què es realitza, com a plat fort, un curset de natació diari, a càrrec de tècnics titulats i experimentats del Club. A més a més, es porten a terme manualitats i tallers educatius i creatius, activitats físiques i de psicomotricitat, jocs aquàtics a les piscines cobertes i exteriors, esports d’equip…

L’horari del Campus és de 9h a 13h i disposa d’un servei d’acollida (de 8h a 9h), de migdia amb dinar inclòs (de 13h a 15h) i de tardes (de 15h a 17h). Enguany l’oferta s’ha ampliat incloent la possibilitat de contractar packs de mes sencer, quinzenes o setmanes per separat.

Pel que fa a les tarifes, s’han mantingut respecte l’any anterior, incorporant preus més econòmics -10% de descompte- per aquells que contractin packs de mes sencer durant juliol i agost. A més, com ja és habitual, s’aplicaran descomptes per germans inscrits i per pares socis.

Les inscripcions s’obren el proper 5 de maig, per als packs de mes sencer (juliol i agost) i per als packs especials de juny i setembre. A partir del 19 de maig, per a les inscripcions per packs de quinzenes i a partir del 2 de juny per aquells que desitgin contractar setmanes per separat. Les places són limitades.

Més informació sobre condicions i tarifes: