Les benjamines de nivell 3 del Club Natació Granollers han revalidat el títol de campiones de Catalunya en combo, en fer una gran actuació a la tercera i última jornada del Català benjamí, que va tenir lloc el passat diumenge 19 de juny a Mataró. Una rutina amb la que es van imposar, aconseguint una puntuació de 62.0000, a 7 punts del segon classificat, el CN Sabadell i a més de 8 del tercer, el CN Mataró.

En aquesta darrera jornada, on es van disputar els combos, es va aprofitar per premiar a les 10 primeres nedadores de la suma de les dues jornades anteriors, on es va competir en figures. D’aquestes, 7 són del CNG: Berta Sánchez, campiona de Catalunya; Isona Pujet, subcampiona; Elia Serra, 4a; Elsa Serrano, 6a; Ivet Florencio, 8a; Abril Figueredo, 9a; Àfrica López, 10a.

Pel que fa a la participació del benjamí de nivell II, van fer un 8è lloc en combo.

Les benjamines tanquen així una gran temporada, plena d’èxits esportius, tenint nedadores entre les millors de Catalunya, el què confirma la bona base de la cantera del CNG, que s’assegura un futur prometedor per a la secció.