El Club Natació Granollers van ser un dels grans protagonistes del Campionat de Catalunya Júnior – Grand Prix Internacional Trofeu Ciutat de Mataró que es va celebrar del 15 al 18 de juliol al CN Mataró. Amb una actuació impecable dels representants del CNG, el Club va poder alçar la copa de tercer millor club del Campionat, compartint podi amb el campió, CN Barcelona i subcampió, CN Mataró. A nivell individual també van destacar dos grans noms, els d’Estel Xuan Galo i d’Arnau Colomer, que de la seva actuació es van classificar en tercer lloc de la general, segons taula FINA, i per tant es van erigir com els tercers millors nedadors júnior de Catalunya.

I és que fins a 9 medalles es va penjar Galo, vuit d’elles d’or i una de plata. En una competició excepcional, la nedadora granollerina no va tenir rival, proclamant-se campiona de Catalunya júnior als 200, 400, 800 i 1.500 lliures, als 200 i 400 estils, i als 100 i 200 papallona. També es va alçar com a subcampiona als 100 lliures.

Per la seva banda, Arnau Colomer es va penjar la medalla d’or als 50, 100 i 200 lliures; la medalla de plata als 800 lliures; i la de bronze als 100 papallona. El seu company, Roger Mataró també es va proclamar doble subcampió de Catalunya als 800 i 1.500 lliures.

No van ser les úniques medalles que aquests nedadors van sumar en competició. Per relleus, es van aconseguir 2 bronzes amb el 4 x 100 estils masculí format per Roger Mataró, Gorka Aguilera, Arnau Colomer i Albert Blanco; i amb el relleu del 4 x 100 estils mixt, format per Abril Miralles, Gorka Aguilera, Estel Xuan Galo i Arnau Colomer.

Balanç de 18 medalles júniors per al Club Natació Granollers, que tanca un molt bon curs esportiu català, després de la gran actuació al Campionat de Catalunya J