Any excepcional, el 2014, pel Club Natació Granollers, pel què serà guardonat com a tercer millor club català de natació de l’any, en el marc de la Diada de la Natació Catalana que organitza la Federació Catalana de Natació (FCN) el proper 29 d’abril. Una Diada on s’atorgaran guardons a persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2014.

Aquesta és la primera vegada que el Club aconsegueix la tercera posició del rànquing dels millors clubs catalans, desbancant aquest any al CN Terrassa, que passa a la quarta posició. En primer lloc, com ja ve essent habitual, l’ocupa el CN Sabadell, i el segon, el CN Sant Andreu. Un molt meritori tercer lloc del CN Granollers, que és l’única d’aquestes entitats que competeix amb equips integrats per esportistes amateurs.

A més, s’atorgarà una Menció Especial – Categoria Absoluta, a les sincronistes de la selecció espanyola Meritxell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez, per la medalla de plata en combo i el bronze en equip al Campionat d’Europa Berlín 2014. El jugador de waterpolo, Agustí Pericas, també rebrà una Menció Especial – Categories Edats per haver-se proclamat subcampió del Món juvenil a Istanbul 2014.