Rival directe i un dels grans favorits de la lliga de 1a Divisió, l’Horta, davant de qui el Club Natació Granollers va brillar amb un gran joc en equip, aconseguint tornar a sumar a domicili, el passat dissabte 12 de novembre. Una victòria, la tercera consecutiva, que situa els de Granollers en la segona posició de la classificació, a un punt del líder, el Sant Feliu.

Tant en defensa com en atac, els home de Ramon Rosell van demostrar ser un equip compenetrat i efectiu, que no va donar peu a què l’Horta pogués desplegar el seu habitual joc. El CNG, que ja al tercer quart va deixar clar el seu domini, va anul·lar un rival que no va tenir opcions als darrers minuts d’un partit que va finalitzar amb un 6-11 al lluminós.

La propera cita pels del CNG serà dissabte 19 de novembre a les 14:30h a casa del Molins del Rei, que es troba a la part baixa de la classificació.

Pel que fa l’equip femení del CNG, que milita a la 1a Divisió de la lliga catalana, va caure a Sant Feliu (11-5), com també ho va fer l’infantil mixt a Caldes (23-14). El benjamí mixt, per la seva banda va guanyar per la mínima al Badia (3-4), però va perdre contra el Manresa (6-0).

Horta 6 – Granollers 11
Parcials: 3-4, 1-1, 2-3, 0-3
Gols: Aniol Blanch (5), Sebastian Muñoz (3), Alberto Peralta (2), Gerard Troyano (1).