El CNG segueix traient pit a la lliga estatal de 1a Divisió, amb una nova victòria que el manté al capdavant de la classificació. I és que el passat dissabte 19 de novembre va aconseguir el quart triomf consecutiu a Molins de Rei, en imposar-se per 7 gols a 11.

Amb una primera part explosiva, tant en defensa com en atac, el CNG va marcar territori amb el parcial de 1-4 que tancava la primera part. A la represa, el joc es va anar equilibrant, però, amb un Molins a remolc d’un Granollers que no va deixar que el rival s’acostés al marcador en cap moment.

Dissabte 26, a les 18:45h, els granollerins visiten la pista del fins ara invicte Sant Feliu.

Pel que fa l’equip femení del CNG, que milita a la 1a Divisió de la lliga catalana, va sumar una derrota a casa del Montjuïc per 7-18, així com el juvenil masculí a la piscina del Poble Nou per 18-11. Per la seva banda, victòria contundent del cadet masculí a Banyoles per 16-29.

Molins de Rei 7 – Granollers 11
Parcials: 1-4, 2-3, 3-3, 1-1
Gols: Tiziano Conti (3), Alberto Peralta (2), Gerard Troyano (2), Pol Sánchez (2), Aniol Blanch (1), Marc Vera (1).