Victòria de l’equip absolut del Club Natació Granollers a Ceuta, en el partit que dissabte 18 de gener el va enfrontar al CN Caballa. Un matx amb el que els granollerins es van endur els tres punts en joc cap a casa, permetent escalar fins a la 10a posició de la classificació de 1a Divisió Estatal, escurçant distància amb els equips de mitja taula. Entre ells, el Claret Askartza, 9è amb 1 punt més, rival directe que els de Tomas Bruder rebran el proper dissabte 25 de gener, a les 16:15h.

A Ceuta, bon inici de partit per als de Granollers, amb un gran primer quart que, gràcies a un parcial de 1-5, els va permetre marcar distància. Els visitants van saber mantenir el nivell i el bon joc desplegat des de l’inici, fent-se amb el domini del marcador. A l’últim quart, però, els locals va fer una embranzida i van intensificar el seu joc, amb el que va aconseguir apropar-se al CNG, que, tot i així, no va veure perillar en cap moment la victòria i va sentenciar amb el 15-17 definitiu.

CN Caballa 15 – CN Granollers 17
Parcials:
1-5, 5-5, 2-3, 7-4
Gols: Maximilian Molnar (3), Albert Tarrés (3), Pau Schnizler (3), Marc Tarrés (3), David Diaz (2), Gerard Troyano (2), Oscar Cervetto (1)