L’equip absolut del Club Natació Granollers va sumar la segona victòria consecutiva, dissabte 5 de novembre, a la tercera jornada de lliga de 1a Divisió estatal a Túria (València). Un triomf que el col·loca al capdavant de la classificació en aquest inici de temporada.

El partit, però, no va ser fàcil. Els de Ramon Rosell no van fer un bon inici, el que va permetre al Túria col·locar-se per davant amb un parcial de 0-3. Aquest resultat va fer despertar els granollerins, que van reaccionar per poder empatar a 5 en arribar al descans. A la represa, les regnes ja les portava el CNG, que va anar distanciar-se al marcador fins al 9-13 definitiu.

La propera cita pels del CNG serà dissabte 12 de novembre a les 18:30h a casa de l’Horta.

Pel que fa l’equip femení del CNG, que milita a la 1a Divisió de la lliga catalana, va sumar els primers punts durant la segona jornada que les va portar a enfrontar-se al Caldes, a qui va guanyar per un contundent 2-20. Per la seva banda, el juvenil va imposar-se per 11-14 i l’infantil mixt per 0-5, ambdós, a casa del CN Tàrraco, mentre que l’aleví mixt no va tenir opció davant CN Barcelona (15-0).

Túria 9 – Granollers 13
Parcials: 4-2, 1-3, 3-5, 1-3
Gols: Gerard Troyano (3), Tiziano Conti (3), Pol Sánchez (2), Aniol Blanch (2), Sebastian Muñoz (1), Jan Ruiz (1) i Marc Vera (1).