Dinàmics impartirà el seu primer curs amb titulació oficial al Club Natació Granollers, el que el converteix en el centre per a la realització del Certificat de Professionalitat de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques. Un curs que capacitarà els alumnes per a treballar de socorrista en piscines, com la del CNG, però també en parcs aquàtics.

Les inscripcions ja estan obertes pel curs, que s’impartirà del 13 de gener al 3 d’abril de 2020, i que consta de 5 mòduls amb 290h de formació presencial i 80h de pràctiques, i amb continguts de natació, prevenció d’accidents en instal·lacions aquàtiques, rescat d’accidentats en instal·lacions aquàtiques i primers auxilis… a més a més del mòdul de pràctiques professionals no laborals. Un curs que garanteix una formació molt completa com a socorrista, i que  compta amb un alt índex d’inserció laboral en ser una de les professions més demandades en els últims anys.

I per a intentar cobrir aquesta necessitat de manca de socorristes, CNG i Dinàmics han donat un pas endavant, proposant com a primera iniciativa conjunta aquest curs, amb el què s’obté una titulació oficial i vàlida a nivell nacional, impartit per Dinàmics com a centre formatiu autoritzat pel SOC (Servei Català d’Ocupació) i reconeguda pel Ministerio de Educación.  

Recordem que el Club Natació Granollers i Dinàmics van signar un conveni per a col·laborar en diferents projectes educatius i esportius d’ambdues entitats, essent, en una primera fase, la formació de socorristes i professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques.