L’absolut del Club Natació Granollers ha acabat en setè lloc la Copa Catalunya de 1a Divisió, després de disputar la segona ronda de la competició davant l’UE Horta, on va perdre per 12-9, i guanyar al Poble Nou per 7-13. Una Copa que disputaven els equips catalans de 1a Divisió Estatal (més dos equips de 2a Divisió), prèvia a la lliga que comença aquest cap de setmana, i que enfrontarà, en la primera jornada, el CNG i el Màlaga, dissabte 5 d’octubre a les 16:15h a la piscina exterior de CN Granollers.

En l’última fase de la Copa Catalunya que es va disputar dissabte 28 de setembre a Horta, el CNG es va veure les cares, en el primer partit, amb l’equip amfitrió. En un començament fluix per part del homes de Tomas Bruder, l’Horta va saber aprofitar els errors del CNG per a posar-se per davant. Tot i que a la represa del descans, les sensacions en joc van ser positives, la remuntada no va ser suficient per a endur-se un matx que va acabar sentenciant l’equip local al darrer quart.

Aquesta derrota va empènyer el CN Granollers a disputar el darrer partit davant el Poble Nou, un dels dos equips de 2a Divisió, davant de qui van saber imposar el seu joc i aconseguir polint-lo, ja en vistes a l’inici de la lliga estatal. I és que aquesta Copa ha servit per a l’absolut del CNG per agafar dinàmica de joc i cohesionar l’equip que aquesta temporada compta amb nou entrenador i un renovat conjunt que afrontarà la lliga de 1a Divisió amb l’objectiu de mantenir la categoria.

 

UE Horta 12 – CN Granollers 9
Parcials: 3-1, 2-2, 3-5, 4-1
Gols:Marc Tarrés (3), Tood Howard (2), Joel Bertrán (1), Dani López (1), David Díaz (1) i Pau Schnisler (1).

Poble Nou 7 – CN Granollers 13
Parcials: 1-3, 2-4, 1-4, 3-2
Gols:Tood Howard (3), Josep Puig (3), Joel Bertrán (3), Pau Schnisler (1), Gerard Troyano (1), Magí Salvà (1) i Albert Tarrés (1).