Pluja de medalles al Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina que va tenir lloc els dies 9 i 10 de juliol a Vic. Una gran actuació dels gimnastes del Club Natació Granollers, que van endur-se un total de 28 medalles a casa, tant a nivell individual, per aparells i per equips.

La participació més destacada va ser a la màxima categoria, al nivell de Via Olímpica 4, on Eduard Serrano es va proclamar campió de Catalunya, aconseguint també medalles pels diferents aparells disputats: or en salt, arcs i terra; plata en anelles i paral·leles; i bronze en barra fixa. Fora de concurs, Andreii Yavorskyi, el gimnasta ucraïnès que competeix amb el CNG, també va fer la primera posició en la general, amb or en anelles i paral·leles, i plata en salt, arcs, terra i barra.

En categoria de Base, Valentí Noguera es va alçar com a subcampió de Catalunya a B3, penjant-se, a més a més, la medalla de plata en terra i anelles, i el bronze en salt i barra fixa. A B6, Alejandro González, 5è en individual, va fer bronze en anelles i paral·leles;  Abel Samper, 6è a la general, va aconseguir el subtítol català en anelles i paral·leles; mentre que Gabriel Samper va classificar-se en 8è lloc a la general. Els 3 gimnastes d’aquesta categoria van aconseguir alçar-se, endemés, com a subcampions de Catalunya per equips. Per la seva banda, Hugo Àvila, 5è a la general de B2, va ser subcampió de Catalunya a poltre amb arcs i va penjar-se el bronze en anelles.

Pel que fa a Promoció, Pablo Espada va ser 6è i Pau Vila 9è, amb medalla de plata a barra fixa a la categoria P4;  a P3, Marc Armengol es va classificar en 10è lloc i Biel Tanya en 15è, amb bronze a terra; a P2, Genís Porta va ser 25è, Pau Rubio 32è i Bruno Torruella 37è; i a P1, Breixo Garzón 17è i Marc Pérez 22è.

També es va disputar, a la mateixa seu, el Campionat de Catalunya de Via Olímpica de Gimnàstica Artística Femenina, on hi van prendre part les gimnastes de VO10 -màxima categoria-, Joana Sarrate, que va classificar-se en 11a posició (18a absoluta), i Marina Esteban, que va ser 13a (21a absoluta).