El Club Natació Granollers va recollir ahir 29 d’abril el guardó com a tercer millor club català de natació de l’any en mans de la Federació Catalana de Natació (FCN), en el transcurs de la Diada de la Natació Catalana celebrada a l’Auditori (sala Oriol Martorell) de Barcelona, on es van atorgar guardons a persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2014.

El president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas, acompanyat per Domingo Rodríguez, membre de la junta directiva, van recollir el premi, essent la primera vegada que el Club aconsegueix la tercera posició del rànquing dels millors clubs catalans, per davant del CN Terrassa, que passa a la quarta posició. En primer lloc, com ja ve essent habitual, l’ocupa el CN Sabadell, i el segon, el CN Sant Andreu. Un molt meritori tercer lloc del CN Granollers, que és l’única d’aquestes entitats que competeix amb equips integrats per esportistes amateurs.

A més, es va fer Menció Especial – Categoria Absoluta, a les sincronistes de la selecció espanyola Meritxell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Nieto, per la medalla de plata en combo i el bronze en equip al Campionat d’Europa Berlín 2014. El jugador de waterpolo, Agustí Pericas, també va rebre una Menció Especial – Categories Edats per haver-se proclamat subcampió del Món juvenil a Istanbul 2014.

El CN Granollers, tercer millor club català de natació

El CN Granollers, tercer millor club català de natació