Cap de setmana carregat d’il·lusió i entusiasme per a la secció de natació artística del Club Natació Granollers. No només perquè els equips alevins i infantils podran tornar a competir a nivell estatal i a més a més de manera presencial, sinó també perquè el CNG forma part dels clubs organitzadors del XXII Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern que tindrà lloc del 13 al 15 de març a la piscina de Lloret de Mar. Una competició molt esperada per tots els clubs de natació artística, que està comptant amb el CN Kallipolis, el CN Sabadell i el CN Granollers com a coorganitzadors que, amb el suport del CN Lloret, estan treballant conjuntament per a què aquesta represa de la competició es desenvolupi de manera impecable i el més normalitzada possible, amb totes les garanties de seguretat i higiene del moment.

El campionat acollirà les modalitats de figures i combos d’ambdues categories, amb una participació de 38 clubs procedents de diferents punts d’Espanya. En aleví, seran 232 les participants que competiran en figures i 16 equips ho faran en les rutines combinades, entre ells, dos del CNG. En infantil, són 337 participants en la modalitat de figures i 26 equips pels combos, on el CNG hi tornarà a estar representat amb dues rutines.

Després de pràcticament un any aturades a aquest nivell competitiu, tant tècniques com esportistes afronten aquest Campionat amb moltes ganes i motivació, tot esperant assolir els millors resultats. I són optimistes, tenint en compte el doble or obtingut als combos al Campionat de Catalunya virtual, resultats que es van donar a conèixer ahir dimecres 10 de març.

El Campionat d’Espanya Aleví i Infantil es podrà seguir en streaming.