No va poder ser. L’equip absolut del Club Natació Granollers va caure en el seu primer partit de lliga de 1a Divisió davant la seva afició, amb el Sevilla. Un matx que va tenir lloc el passat dissabte 9 d’octubre i que, tot i el recolzament del públic i de l’animació dels Diables de Granollers i Timbalers de la colla, no va poder acabar en victòria granollerina.

Els homes de Tomas Bruder sabien que era un partit difícil, però tenien a favor que jugaven a casa i l’escalf dels aficionats. Van desplegar un bon joc defensiu que va poder frenar a un Sevilla que va saber, però, aprofitar els errors en atac, per dominar el marcador durant tot pràcticament tot el partit. Al darrer quart, els granollerins van refer-se i a 3 minuts del final van posar-se a un gol de l’empat. Tres faltes consecutives en atac , però, van penalitzar els del Granollers que, finalment, no van poder emportar-se el matx.

Equip jove el del CNG que anirà assentat les bases en els propers partits de la categoria. El següent serà dissabte 16 d’octubre a les 17h a Madrid, davant el Brains, que ve de perdre també en el seu debut davant el Premià per 14-8.