3a Fase de la Lliga Iberdrola de 1a Divisió ben lluitada per part de les gimnastes del Club Natació Granollers, que van afrontar l’última cita de la competició els dies 26 i 27 d’abril a València. Una cita que va determinar els equips que pugen i baixen de manera directa i aquells que disputaran la fase final per a promocionar i acabar de definir la classificació final. Les granollerines, que van intentar reunir els punts necessaris, finalment no van poder sumar els requerits per mantenir la màxima categoria, pel què la temporada disputaran la 2a Divisió.

Tot i que aquesta temporada l’equip del CNG va acusar la baixa de tres gimnastes sèniors (que s’han retirat de la competició), el Club enfrontava la lliga amb un equip jove -integrat per Berta Pujadas, Etna Abella, Helena Lucas, Andrea Villarroya, Alba Alguacil, Ona Perxachs i Marina Esteban-, però amb la força i la preparació per assolir la permanència. En aquesta darrera i transcendental cita, el CNG es va reforçar amb una gimnasta italiana Irene Lanza, però la infortunada lesió d’una de les gimnastes clau, Berta Pujadas, durant els entrenaments, a més a més dels errors (caigudes) en la barra d’equilibris, van diluir l’intent d’escometre l’objectiu de mantenir la 1a Divisió.

Per a Aurora Morata, directora esportiva de la secció de gimnàstica del CNG, “no ens queda res més que felicitar  i animar les nostres gimnastes a seguir amb l’esforç i la lluita que les permetrà, de ben segur, tornar a la categoria que es mereixen”.