Excel·lent actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers a la FINA Word Series Artistic Swimming Barcelona 2019 ‘Spanish Open’, que van tenir lloc del 31 de maig al 2 de juny a la piscina Sant Jordi de Barcelona, amb la presència de grans potències mundials com Rússia, Japó, Ucraïna, Itàlia, Estats Units… i amb Espanya com a amfitriona. El CNG hi va estar representat amb les seves nedadores absolutes i júniors, a nivell de selecció espanyola, així com a nivell estatal absolut com a club, aconseguint un total de 6 medalles i bones puntuacions per unes actuacions que van convèncer tant a jutges com a públic.

En competició internacional de les World Series va prendre part la nedadora del Club Abril Conesa, que amb la selecció espanyola absoluta va aconseguir una doble plata per l’equip lliure i el highlight.

La selecció espanyola júnior, amb quatre nedadores del CNG -Mireia Hernández, Judith Calvo, Martina Coronado i Clàudia Julià-, van participar en competició Open, aconseguint una medalla de bronze pel combo i una meritòria sisena posició en equip lliure, a més a més del quart lloc de Mireia Hernández pel duet lliure.

En competició estatal absoluta, el Club va pujar al primer esglaó del podi, en fer-se amb l’or en combo. A més a més, Martina Gras es va proclamar subcampiona d’Espanya en solo tècnic, així com també va fer plata el duet lliure de Clàudia Solé i Regina Casino, nedadores infantils que van aconseguir el subtítol absolut. Destacar el gran paper de Mariona Busquets i Lia Ferrera que competint també en duet lliure, es va situar en 4t lloc, a tocar del podi. Meritòria cinquena posició per al highlight del CNG, quedant-se a només sis dècimes de la medalla. Tanmateix Laura Hospital i Mariona Busquets van merèixer una puntuació per estar en 7è lloc al duet tècnic; i Míriam Llovet, en el solo lliure, es va classificar en 8a posició.