L’equip absolut del Club Natació Granollers va aconseguir un empat a 7 a casa, davant el CN Montjuïc, en el primer partit de la Copa Catalunya de Primera Divisió Absoluta, que va tenir lloc dissabte 6 d’octubre. Aquest dimarts 9 d’octubre, ambdós equips es tornaran a afrontar a Montjuïc, en un matx que donarà inici a les 20:55h. Serà el cap de setmana, els dies 13 i 14 d’octubre, quan es disputi la fase final d’aquesta Copa Catalunya, que organitza el Club a les seves instal·lacions, en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació.

La Copa Catalunya, prèvia a l’inici de lliga, serveix de test per als equips catalans de 1a Divisió. I el debut del Granollers en aquesta competició ha permès a Pablo Quattrocchio fer rodar els jugadors i acabar de polir aspectes del joc amb el nou equip que presenta per aquesta temporada. L’empat a 7 va significar un bon resultat davant d’un os dur com el Montjuïc, que tot i avançar-se al marcador en el primer quart, els locals van poder contrarestar amb el 4-4 del descans i fer, a partir d’aquí, que regnés la igualtat fins al final del partit.