Excel·lent actuació del Club Natació Granollers a l’Open Internacional de Catalunya que va tenir lloc del 14 al 17 de gener a Terrassa. Una competició on hi van participar una setantena de clubs i on el CNG es va fer un amb un forat entre el Top 10 de la classificació final, tant en categoria absoluta, on va fer el 7è lloc, com en categoria júnior, fent el 4t lloc, per sota del Barcelona, Mataró i Sant Andreu, i per davant de clubs com el Terrassa i Mediterrani. I és que el gran nivell de les nedadores i nedadors granollerins en aquesta competició, amb estrictes mesures de seguretat per la situació epidemiològica, va permetre al CNG estar entre els millors clubs, aconseguint grans resultats tant individuals com per relleus, i tenir presència fins a 14 ocasions al podi de l’Internacional.

A nivell individual van destacar tres grans noms propis. Per una banda, la nedadora júnior Estel Xuan Galo, que es va proclamar dues vegades campiona als 200 papallona i als 1.500 lliures, subcampiona als 400 lliures, i medalla de bronze als 400 estils, 800 lliures i 100 papallona. Arnau Colomer, també júnior, es va fer amb l’or als 200 lliures, la plata als 400 lliures, i un doble bronze als 50 i 100 lliures. Per la seva banda, Marcel Vigara es va alçar amb el subtítol júnior als 100 esquena.

I pel que fa als relleus, el 4×100 mixt amb Abril Miralles, Gorka Aguilera, Arnau Colomer i Estel Xuan va aconseguir la medalla de plata, mentre que el 4×100 masculí d’Arnau Colomer, Marcel Vigara, Gorka Aguilera i Albert Blanco, i el femení d’Abril Miralles, Esrel Xuan Galo, Aina Martínez i Judith Molero van fer medalla de bronze.

L’entrenador Joan Serra se sent satisfets amb els grans resultats i sobretot “per haver fet una competició molt treballada, aprofitant la magnífica feina feta per tots els nedadors durant el passat Nadal, on van entrenar a un molt bon nivell per encarar de la millor manera possible el segon període de preparació de la temporada que acabarà al març, amb el Campionat d’Espanya Open com a competició objectiu principal”.