El Club Natació Granollers serà la seu, aquest diumenge 14 de febrer, de les jornades tècniques de la categoria infantil que permetran a les participants optar al passi per als Campionats d’Espanya Infantil. Unes proves de nivell obligatòries que han de realitzar les nedadores per a demostrar que tenen el nivell exigit per part de la RFEN de cara a la participació dels Campionats d’Espanya.

Amb totes les mesures anticovid i protocols establerts per la RFEN i autoritats sanitàries, el Club acollirà aquestes jornades, on es realitzaran les proves en la modalitat de figures, que es desenvoluparan a la piscina exterior climatitzada de 50 metres. Hi participaran un total de 95 nedadores infantils, procedents de diferents clubs de Catalunya: CN Mataró, CN Minorisa, CN Kallipolis, CN Sabadell, CN Calella, CN Berga-Tossalet, CN Les Franqueses i CN Granollers, el club amfitrió que presentarà les nedadores dels equips infantil A i B.

A banda de les figures, les nedadores també han de superar proves de natació, i habilitats en sec i en agua, que inclouen rutines amb elements obligatoris. Unes proves, d’altra banda, que es van realitzar el passat dissabte 6 de febrer, també al CNG. Del resultat de les figures, en sortiran les valoracions finals dels jutges, que els permetrà expedir el passi a les competicions estatals.

Comentar, d’altra banda, que les proves realitzades dissabte 6 de febrer, també van estar obertes a les nedadores alevins, amb la mateixa finalitat: obtenir l’accés al Campionat d’Espanya de la seva categoria. Les nedadores del CNG també hi van participar, completant la jornada diumenge 7 de febrer, amb la prova de figures que va acollir el CN Sabadell. Aquesta setmana ja s’han conegut les notes, on totes les nedadores del CNG van aconseguir ser aptes per a la participació en compromisos estatals.